У Росії працівник прокуратури зґвалтував у своєму кабінеті слідчого поліції

У Приморському краї Росії порушено кримінальну справу стосовно колишнього працівника прокуратури, підозрюваного у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Слідкому Росії. 

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Приморському краю за матеріалами, які надійшли з прокуратури Приморського краю, публікації в ЗМІ і заявою потерпілої порушено кримінальну справу стосовно колишнього працівника прокуратури міста Партизанська. Він підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру)", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляє прес-служба, за версією слідства, 1 липня 2015 підозрюваний під приводом вирішення робочих питань викликав до себе в робочий кабінет слідчого поліції через наявність у нього повноважень щодо здійснення нагляду за її процесуальною діяльністю. Після приходу жінки він закрив замок вхідних дверей в кабінет і, надаючи на потерпілу психологічний тиск, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру.

В даний час розслідування кримінальної справи триває, проводиться комплекс заходів, спрямованих на з'ясування всіх обставин події.