Фельдман закликав міжнародних спостерігачів взяти під особливий контроль вибори в Харкові

Політик застерігає учасників виборів від "розгойдування" міста з використанням "тітушок", "оплотів" та іншого подібного контингенту

Співголова політичної партії "Наш край", народний депутат Олександр Фельдман закликав міжнародні організації, які працюють в Україні, звернути особливу увагу на ситуацію з виборами в Харкові.

"Залякування людей, поширення явно неправдивої інформації, маніпуляція, використання адміністративного ресурсу, - це те, що відбувається зараз в Харкові", - зазначає народний депутат.

Також політик застерігає учасників виборів від "розгойдування" міста з використанням "тітушек", "оплотів" та іншого подібного контингенту.

"Час силових рішень політичних розбіжностей має піти в минуле", - підкреслив Фельдман.

За його словами, існує ризик масового спотворення результатів виборів у Харкові.

"Важливий момент – саме голосування та підрахунок голосів. Це широке поле для фальсифікацій і використання адмінресурсу. Харків може втратити перспективу через неправильний підрахунку голосів", - відзначив Фельдман і закликав усіх учасників виборчого процесу, громадських активістів та міжнародних спостерігачів спільними зусиллями захистити волевиявлення харків'ян.