Мексиканський Playboy вирішив і далі публікувати фото оголених жінок

Мексиканське видання всесвітньовідомого чоловічого журналу Playboy продовжить публікувати на своїх сторінках фотографії оголених моделей, незважаючи на рішення головної компанії відмовитися від подібної практики

Про це йдеться в поширеній у середу заяві директора видання Альфредо Седільо, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РИА Новости".

"Playboy Mexico продовжує свою видавничу лінію, яка нас характеризує - представляти на своїх сторінках повністю оголених жінок", - підкреслив Седільо.

За його словами, інформація про відмову від публікацій оголеної натури не відноситься до мексиканського видання. "Національний журнал має свободу друкувати те, що воліє мексиканський ринок, чекайте появи наших і міжнародних талантів, яких ви бачили", - зазначає видавець.

Раніше газета New York Times з посиланням на засновника журналу 89-річного Х'ю Хефнера повідомила, що Playboy перестане публікувати фотографії повністю оголених жінок з березня наступного року.

Журнал Playboy - один із найвідоміших в світі брендів. Перший номер видання вийшов 51-тисячним накладом у грудні 1953 року. Зараз Playboy випускається на різних мовах у всьому світі. У Мексиці він видається накладом 120 тисяч примірників.