Уряд виділить 250 квартир для військових Нацгвардії до кінця року

Уряд виділить 250 квартир для військових Нацгвардії до кінця року. Насамперед, житло отримають родини загиблих бійців

Про це прем'єр-міністр заявив під час зустрічі з представниками Національної гвардії, передає Еспресо.TV з посиланням на "5 канал".

"Перше, що потрібно зробити, це забезпечити квартирами сім'ї загиблих. І тут я прошу Арсена Борисовича і керівництво НГУ, щоб ми те, що пообіцяли виконали. На наступний рік треба дивитися, в першу чергу, по фінансуванню по навчанню і по тренуванню. Мені б хотілося, щоб ми підвищили і грошове утримання і матеріально технічне забезпечення, але я прошу всіх бути реалістами. Ресурсу є стільки,скільки його є", - зазначив прем'єр.

На зустрічі з керівником уряду нацгвардійці обговорювали, зокрема, й питання реабілітації тих, хто повернувся з війни. За словами військовослужбовців, в Україні бракує як фахівців у цій галузі, так і якісного приміщення. Присутні домовилися про створення міжнародного центру реабілітації воїнів АТО.

Прем'єр-міністр пообіцяв частково виділити кошти з бюджету на його створення і обговорити з міжнародними партнерами надання технічної і фахової допомоги. 

Нагадаємо, 13 жовтня із прийдешнім Днем захисника України вітав верховний головнокомандувач вояків у Дніпропетровську - вручив ключі від 20-ти квартир, зокрема й родинам загиблих в АТО героїв.

Повідомлялось, що ФФУ дасть квартири воїнам АТО.