На Полтавщині в ДТП загинув військовослужбовець

У Полтавській області у результаті зіткнення армійського бензовоза з тягачем загинув сержант ЗСУ і ще один військовослужбовець отримав тілесні ушкодження

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу управління ДАІ в Полтавській області.

Повідомляється, що подія трапилася 15 жовтня на 134-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу села Олексіївка Гребінківського району Полтавської області.

За даними МВС, водій автомобіля "Урал" з цистерною, який рухався у напрямку Києва, допустив зіткнення з тягачем "Рено Магнум" з цистерною, який стояв на узбіччі. В результаті зіткнення 43-річний водій "Уралу", сержант збройних сил України, загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ЗСУ) - отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 28-річний водій вантажівки "Рено Магнум" не постраждав.

"В результаті зіткнення на автомобільне полотно стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці. Рух транспорту в бік Києва було тимчасово обмежено", - зазначається в повідомленні.

На даний момент рух транспорту відновлено, загрози учасникам дорожнього руху немає. Обставини ДТП встановлюються.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.