Рятувальники досі шукають 8 людей з "Іволги"

Як стало відомо, на борту затонулого катера "Іволга" знаходилися понад 40 людей

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на коментар голови прес-служби управління МВС в Одеській області Анни Пенчевої телеканалу "112 Україна".

На борту затонулого катера "Іволга" перебували більше 40 осіб, вісьмох досі шукають. 

"Пошукова операція ще не завершена. Відомо, що на борту судна було понад 40 осіб. Вісім осіб ще шукають", - сказала вона.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Капітан катера затриманий і знаходиться під охороною в лікарні. Візуальних ознак алкогольного сп'яніння капітана на момент затримання не було, проте дані експертизи поки невідомі.

Власник судна є батьком капітана.

Нагадаємо, у суботу, 17 жовтня, у Чорному морі поблизу Білгород-Дністровського Одеської області перевернулося прогулянкове судно "Івогла", на борту якої було 36 людей. За даними МВС, загинуло 14 осіб. Слідство відзначає, що катер був суттєво перевантажений.

Як уже повідомлялося, у Затоці Одеської області потонув пасажирський катер з людьми на борту.

За даними МВС, в результаті аварії загинули 16 пасажирів, ще 20 госпіталізовано в медичний заклад. 

За словами очільника області Михайла Саакашвілі, власник затонулого судна зник. 

Згодом  лікарня оприлюднила списки загиблих і потерпілих в аварії під Затокою.

Як зазначив голова урядової комісії з розслідування трагедії в Одеській області Геннадій Зубко, капітан прогулянкового катера "Іволга", який потерпів учора, 17 жовтня, аварію в районі Затоки в Одеській області, не подав сигнал SOS. Капітану судна загрожує до 10 років в'язниці