Екс-прем'єр Австралії на прощальній вечірці розгромив свій кабінет

Колишній прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт після своєї відставки влаштував прощальну вечірку, на якій разом із колегами розтрощив свій кабінет

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Guardian.

"Мармуровий стіл з робочого кабінету Тоні Ебботта в будівлі парламенту виявився сильно пошкодженим на наступний день після того, як Ебботт влаштував вечірку з нагоди закінчення свого терміну на посту прем'єр-міністра", - заявили в департаменті урядових служб.

Зазначається, що мармуровий стіл у бронзовій рамі був куплений за 590 доларів під час декорування будівлі парламенту, яка відкрилася у 1988 році, а ремонт може коштувати понад тисячу доларів.

Як повідомили в департаменті урядових служб, такі пошкодження могли бути нанесенні лише у випадку, якщо на столі стояли або танцювали. Деякі шматки мармуру навіть були знайдені в кабінетах міністрів.

Нагадаємо, 14 вересня члени австралійського парламенту від Ліберальної партії проголосували за зміну партійного керівництва і, відповідно, прем'єра країни. Новим головою партії і прем'єр-міністром Австралії став Малкольм Тернбулл, який обіймав посаду міністра зв'язку.

Зазначимо також, що президент Украхни Петро Порошенко запросив екс-прем'єра Австралії Тоні Ебботта стати його радником.

Нагадаємо, Еббот неодноразово наголошував, що проросійські бойовики збили малайзійський лайнер 17 липня 2014 року над Донбасом навмисне, використавши при цьому російські ракети.