Голова адміністрації Путіна назвав Україну "тупим придатком для виробництва сільгосппродукції"

Голова адміністрації російського президента Сергій Іванов вважає, що Україна з аграрно-технологічної країни перетворюється на "тупий придаток для виробництва сільськогосподарської продукції"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на інтерв'ю Іванова для ТАСС.

Голова путінської адміністрації Сергій Іванов продовжує переконувати, що війна в Україні "трапилась не з вини Росії". А також у тому, що росіяни та українці – це "один народ".

"Україна – особливий випадок, там все ще проживають мільйони наших людей. І не в якомусь віртуальному сенсі, а цілком конкретному: це чиїсь батьки, брати, сестри, бабусі, дідусі… Через це слова Володимира Володимировича цілком справедливі та правомірні, по суті, ми - один народ. Ментально, релігійно, культурно між нами багато спільного. Включно з мовою. Єдиний слов'янський народ, тут і сперечатися нема про що", - сказав Іванов.

Також він стверджує, що українська промисловість переживає занепад, у тому числі через розрив зв'язків із Росією.

"Наші сусіди повністю втратили ракетно-космічну галузь, авіа- та суднобудівництво. Щоправда, вийшли на перше місце в світі по експорту… соняшникового насіння. Україна з аграрно-технологічної країни перетворюється на тупий придаток для виробництва сільгосппродукції, яку ще невідомо хто купить. Сто відсотків – не Євросоюз", - розповів Іванов.

Крім того, за його словами, Україна за нинішніх обставин перетвориться на постачальника дешевої робочої сили закордон.

У цьому ж інтерв'ю Іванов запропонував росіянам їхати відпочивати до Азії, Африки та Латинської Америки.