Головою комунікацій НАБУ стане екс-податківець із лексусами

Національна агенція боротьби з корупцією обрала головою комунікацій колишнього податківця з дорогими авто і без жодного досвіду роботи у комунікаціях

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на блог журналіста Дениса Бігуса.

"Управління комунікацій має очолити Артем Гандзюк 1988 року народження. До раптового переходу в комунікації та піар Гандзюк обіймав посаду заступника начальника податкової в Оболонському районі Києва. До цього працював у ДФС на посадах нижче", - повідомляється у блозі.

Зазначається, що жодного досвіду роботи у галузі комунікацій пан Гандзюк не має.

Зате у нього досить цікава майнова декларація. Річний дохід майбутнього чиновника становить 54 тис. грн річного доходу, із яких зарплата становить 42 тис. Він має квартиру (23 кв. м) та дві земельні ділянки (25 соток в Процеве і півтора гектара в Крушинке Київської області).

Автопарк Гандзюка - Lexus 250, LandCruiser 470 і Honda CRV; члени родини пана Гандзюка (у широкому сенсі) також їздять на лексусах.

"Особливих сумнівів в тому, що Гандзюк уміє домовлятися, - немає. Але це не зовсім ті комунікації, які хочеться бачити в НАБУ. А ні натяку на хоч якийсь досвід власне комунікацій у нового голови управління немає", - пише Бігус.

Журналіст зазначає також, що конкурентами Гандзюка були колишній головний редактор видання "Грані" Олександр Кочетков та керівник комунікацій чорної "Пори" і колишнього міністра освіти  Івана Вакарчука Ярина Ясиневич.

Нагадаємо, антикорупційне бюро повинно запрацювати вже до кінця листопада