Творець "Твін Пікса" випустить книгу про себе

Девід Лінч готує автобіографію, яку опублікує 2017 року

Про це повідомляє Еспресo.TV з посиланням на The Guardian.

Кінорежисер Девід Лінч до 2017 року має намір випустити книгу спогадів, присвячену його життю і роботі. Наразі над своєю автобіографією він працює спільно з американською журналісткою Крістін Маккена.
 
"Про мене говорять багато лайна в книгах і по всьому Інтернету. Я хочу, щоб вся правдива інформація була зібрана в одному місці, щоб якщо хтось захотів щось дізнатися, він міг знайти це там. І я не збираюся робити цього [писати мемуари] ні з ким, крім Крістін; ми давно знайомі, і вона розуміє все правильно", - заявив Лінч.

Маккена підготувала для книги інформацію, отриману в інтерв'ю з 90 друзями, колегами та родичами Лінча. Також в мемуарах будуть представлені власні роздуми режисера.

Зараз постановник працює над зйомками третього сезону "Твін Пікса", який, як очікується, вийде на телеканалі Showtime.

Девід Лінч народився в 1946 році. Він почав знімати фільми на початку 1970-х. Найбільшу популярність йому принесли картини "Малхолланд Драйв", "Синій оксамит", "Людина-слон", "Шосе в нікуди" і серіал "Твін Пікс". Останньою повнометражною режисерською роботою Лінча на сьогоднішній день є фільм "Внутрішня імперія", який вийшов в прокат в 2006 році. Пізніше Лінч зняв кілька короткометражок.