У житловому будинку Миколаєва вибухнула граната: поранено чоловіка

У квартирі житлового будинку в Миколаєві стався вибух, в результаті постраждав чоловік

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УМВС України в Миколаївській області.

"Вранці о 10:14 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від чоловіка, що в будинку по вул. Колодязній, 5-Б пролунав вибух", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції, працівники ГУ ДСНС, спеціалісти-вибухотехніки та карета швидкої медичної допомоги.

Первинним оглядом місця події встановлено, що вибух стався в квартирі, розташованій на п’ятому поверсі вказаного будинку. В результаті постраждав чоловік, який з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, опитуються свідки, встановлюють усі обставини події, проводяться першочергові слідчі дії.

Водночас місцеве видання "НикВести" повідомляє, що у будинку вибухнула граната. Від вибуху вилетіли вікна в квартирі та на балконі.

За попередніми даними, потерпілому відірвало руку, його направили в Лікарню швидкої медичної допомоги міста Миколаєва.

У виданні також зазначили, що у квартирі, де пролунав вибух, була знайдена військова форма, нашивки "Айдара", протигаз, боєприпаси та автомат Калашникова.

За словами рятувальників, загрози життю мешканців будинку немає, однак вони проводять евакуацію всіх, хто проживає у під'їзді.

Нагадаємо, сьогодні близько 5 ранку в Маріуполі невідомий обстріляв з гранатомета житловий будинок.

Фото: nikvesti.com