Футболіст, що знімався у Люка Бессона, завершив кар’єру

Колишній форвард збірної Франції Джібріль Сіссе, який зіграв самого себе у фільмі "Таксі 4", завершив професійну кар'єру.

Про це він оголосив в одній з програм на французькому телебаченні, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

У цій же програмі взяв участь Гі Ру, який тренував Сіссе у французькому "Осері". Гі Ру віддав належне кар'єрі свого колишнього підопічного, після чого Сіссе не зміг стримати сліз.

34-річний Джібріль Сіссе провів 41 матч за збірну Франції та забив за неї дев'ять м'ячів. Також виступав за англійські "Ліверпуль", "Куїнз Парк Рейнджерс", "Сандерленд", французькі "Марсель" та "Бастію", грецький "Панатінаїкос", італійський "Лаціо", катарську "Аль Гарафу" та російську "Кубань".

Джибріль Сіссе - володар Кубка Франції та Кубка Англії, переможець Ліги чемпіонів і Суперкубка УЄФА, а також Кубка конфедерацій.

У 2007 році Сіссе зіграв самого себе у фільмі "Таксі 4", що був знятий за сценарієм всесвітньо відомого французького режисера та продюсера Люка Бессона. 

Нагадаємо, минулого тижня Сіссе був затриманий у справі про шантаж колишнього одноклубника по "Марселю" Матьє Вальбуена, але пізніше був звільнений.