Netflix відкрив представництво в Іспанії

Відсьогодні іспанські глядачі отримали офіційний доступ до Netflix

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Гендиректор інтернет-каналу Рід Хастінгс планує, що у найближчі сім років його дивитиметься третина іспанських глядачів. Це складає близько шести мільйонів будинків.

Ціноутворення на користування каналом в Іспанії співставно з цінами у Франції, Німеччині та Нідерландах. Підписка на один потік HD плану складає 7.99 євро, на два потоки - 9.90 євро, а на чотири - 11.99 євро.

Перші іспанські глядачі Netflix, що оформлять підписку на шість місяців, отримають один місяць безоплатно.

Спочатку іспанські глядачі не матимуть доступу до фільмів і серіалів, знятих у їхній країні. Проте керівництво інтернет-платформи запевняє, що найближчим часом на Netflix з'явиться можливість переглянути й романтичні стрічки "Три метри над рівнем неба", "Я хочу тебе", а також популярні серіали, зняті в Іспанії.

Сьогодні трансляція каналу вже охоплює США, Канаду, Латинську Америку, Карибські острови, а також більшість країн Західної і Північної Європи. 

Наступного року Netflix планує вийти на ринки ще 120 країн, серед яких буде й Україна. Наразі компанією вже викуплено домен www.netflix.com.ua.

Співпраця інтернет-платформи з Україною вже розпочалася. Netflix виступив співпродюсером і прокатником нашого фільму про Революцію гідності "Зима у вогні" Євгена Афінєєвського. Окрім того, Netflix викупив права на показ документальної стрічки "Заміж за іноземця" Джонатана Нардуччі, що знімався у ко-продукції з нашою країною.