Герої з "Назад у Майбутнє" через 30 років зустрілися у новому ролику

Доктор Браун заспокоїв тих, хто засмутився через нездійснення деяких "пророцтв" стрічки

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У день, коли герой фільму "Назад у Майбутнє" Марті МакФлай мав прилетіти у майбутньому, а саме 21 жовтня 2015 року, герої фільму записали кілька відео для всіх шанувальників стрічки. 

Так, актор Майкл Джей Фокс і Крістофер Ллойд з культового фантастичного фільму знялися в новому, сучасному, ролику, присвяченому 30-річчю трилогії. 

 

Michael J. Fox and Christopher Lloyd reunite to talk 3D movies, self-tying sneakers and other predictions for 2015. Find out more at: Toyota.com/OutaTime #BTTF2015

Posted by Back to the Future Trilogy on 15 октября 2015 г.

У п'ятихвилинному ролику, знятому компанією Toyota, постарілі доктор Браун і Марті МакФлай сидять у кафе і згадують справи минулих днів.

Під час розмови Браун зізнається, що, незважаючи на технологічний стрибок, який людство зробило за останні 30 років, він як і раніше користується факсом, чим шокує співрозмовника.

Герої відео познайомилися з інженером, який навчив їх робити зі сміття біопаливо для автомобілів. Цікаво, що саме на такому диво-бензині їздить машина Delorean DMC-12 доктора Брауна у другій частині "Назад у майбутнє".

Окрім цього ролику, до річниці фільму з'явилося і відеозвернення докрота Брауна. Він заспокоїв шанувальників, аби ті не переймалися через невідповідність того, що показаний у фільмі 2015 рік відрізняється від реального часу.

"Це говорить лише про те, що майбутнє не визначено, і кожен з нас сам будує свою долю. Тож постарайтеся зробити так, щоб ваше майбутнє було гідним", - наголосив він.

Читайте також: 7 влучних пророцтв і 7 помилок з "Назад у майбутнє"