У Керчі знову познущалися над графіті з Путіним

У Керчі невідомі знову зіпсували портрети президента Росії Володимира Путіна

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Крим. Реалії".

На цей раз невідомі розмалювали великі графіті із зображенням російського президента, які розташовувалися на житловому будинку по вулиці Свердлова, а також на стіні колишнього літнього кінотеатру в районі міської набережної і вздовж дороги навпроти храму Іоанна Предтечі.

На одному з портретів Путіну примальовували хрест, на іншому додали нецензурний напис синьою фарбою.

Зафарбовувати зіпсовані портрети комунальники почали ще вдень у вівторок 20 жовтня.

На міських форумах і в соціальних мережах по-різному ставляться до дій, як невідомих, так і самих авторів портретів. Деякі користувачі вважають це вандалізмом, за який треба карати, інші пропонують замість Путіна намалювати на стінах портрети відомих акторів, поетів, або ж просто види природи.

При цьому деякі мешканці Керчі зізнаються, що не розуміють, навіщо в місті стільки портретів російського президента.

Між тим, комунальники також зафарбували і нецензурний напис, зроблений раніше невідомим на паркані навколо сміттєвих контейнерів у одному зі спальних районів міста. При цьому напис зафарбували не повністю, а лише нецензурні слова, залишивши при цьому абревіатуру "ПТН–ПНХ".

Раніше у Керчі невідомі розмалювали графіті із зображенням Путіна на стіні будинку поруч з міською друкарнею, на перетині вулиць Карла Маркса і Кірова. Путіну домалювали окуляри і "гітлерівські" вуса, на лобі зобразили нацистську свастику. Комунальники швидко зафарбували портрет.

Також у Керчі неодноразово бруднили чорною фарбою білборди із зображенням Путіна.

Це не поодинокі випадки псування графіті з Путіним в Криму, подібне відбувалося в Сімферополі та Ялті.