Українські культурні організації зможуть попрацювати з колегами з Польщі

Програма Європейського Союзу та Східного партнерства "Культура і креативність" оголосила відкритий конкурс на навчальну поїздку до Польщі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт програми.

У відкритому конкурсі можуть взяти участь організації культурних і креативних індустрій з України, Білорусії, Грузії, Молдови, Азербайджану та Вірменії.

6 організацій з 6 країн отримають можливість поїхати до Польщі для навчання та спільної роботи з польськими організаціями того ж профілю, а в подальшому – встановити партнерські відносини в культурній сфері. Організатор туру - Національний центр культури Польщі та Програма Європейського Союзу та Східного партнерства "Культура і креативність", а основним місцем проведення заходу стане Вроцлав – європейська столиця культури 2016.

Мета програми – дати старт тривалому співробітництву між активними культурними організаціями Польщі та країн Східного партнерства.

Заявки учасників будуть оцінювати в 3 етапи. На першому перевірятимуть формат заявок, на другому –група експертів буде оцінювати претендентів. 

Програма ЄС та Східного партнерства "Культура і креативність" покликана забезпечити підтримку культурних і креативних індустрій, а також сприяти збільшенню їхнього вкладу у сталий гуманітарний та соціально-економічний розвиток в Азербайджані, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні.