Активісти показали маєток Добкіна на території харківського лісопарку

Активісти Автомайдану опублікували відео, зняте з безпілотника, в якому показали маєток голови харківської регіональної організації партії "Опозиційний блок" Михайла Добкіна в харківському лісопарку

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новое время".

"Зняли сьогодні будиночок Добкіна в Харкові, який збудований просто в лісопарку, а оформлений за документами на його маму, Добкіну Аллу Миколаївну, що є одним із засновників житлово-будівельного кооперативу "Триумф", якому і належить земельна ділянка та будинок", - розповіли активісти.

За їхніми даними, у 2008 році Харківська міськрада безкоштовно передала 1,68 га землі під забудову ЖБК "Тріумф". Харківська прокуратура подала цього року позов, вимагає визнати передачу землі недійсною. Господарський суд Харківської області відхилив позов. Прокуратура подала апеляцію, а розгляд справи ще триває.

"До речі, окрім двох будиночків загальною площею 1263 кв.м, має Добкін на цій ділянці ще й винний льох... площею 195 кв.м", - наголосили автомайданівці.

Раніше активісти Автомайдану показали будинок настоятеля Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Петро Лебідь) та її казначея єпископа Варсонофія (Василь Столяр) в с.Вороньків, що на Київщині.