Дворазові тріумфатори Каннського кінофестивалю знімають новий фільм

Брати Дарденн почали зйомки нового фільму "Невідома дівчина" (La fille Inconnue)

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Сineuropa.

Дворазові тріумфатори Каннського кінофестивалю Жан-П'єр і Люк Дарденн почали зйомки нової картини. Стрічка розповідає про жінку лікаря Джені. Вона відчуває провину за те, що відмовився прийняти молоду дівчину, яку кілька днів знайшли мертвою. Поліція не може встановити особистість небіжчиці. Тому за цю справу береться сама докториня, яка воліє встановити причину смерті невідомої дівчини.

Головну роль у картині грає Адель Енель. У цьому і попередньому роках вона отримала дві премії Сезар за картини "Сюзан" і "Винищувачі". На знімальному майданчику компанію їй складуть актори, що з'являлися у попередніх стрічках Дарденнів: Олів'є Гурме, Тома Доре, Крістель Корніль, Фабріціо Ронжоне та інші.

Зйомки стартували минулого тижня у бельгійському місті Л'єж, де народилися і виросли брати-режисери. Завершення зйомок заплановане на кінець грудня. Очевидно, фільммейкери планують встигнути зробити стрічку до Каннського кінофестивалю. Саме на ньому відбулися прем'єри шести попередніх ігрових повних метрів Дарденнів.