Nike подарувала акторові з "Назад у майбутнє" кросівки, які вміють зашнуровуватися

Виробник спортивного взуття і одягу Nike направив перший зразок кросівок їхньому першому екранному власникові - виконавцеві ролі Марті Макфлая з фільму "Назад у майбутнє", 54-річному акторові Майклу Джею Фоксу

Про це говориться в повідомленні компанії від 21 жовтня, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні Nike доставив подарунок Майклу Джею Фоксу, презентувавши нову розробку першого і найвідомішому власникові цього взуття", - зазначили в компанії.

Як пояснили в Nike, розроблена ними система шнурівки реагує на рух власника взуття, регулюючи рівень підтримки. Поки ці кросівки повинні пройти додаткові тестування, щоб потім вступити в масовий продаж і почати використовуватися в масовому спорті.

У ніч на середу в твіттері Nike з'явився натяк на особливий подарунок до 21 жовтня 2015 року - дня, коли головний герой кінотрилогії Роберта Замекіса "Назад у майбутнє" прибув на машині часу. "Побачимося завтра", - написала компанія виконавцю головної ролі Майклу Джею Фоксу.

 

Перша частина саги про подорож у часі "Назад у майбутнє" вийшла в 1985 році. У роботі над фільмом в якості продюсера брав участь Стівен Спілберг. Друга частина з'явилася в кінотеатрах в 1989 році, а заключну частину кінотрилогії глядачі побачили в 1990 році.