Палестинець на автомобілі протаранив ізраїльських військових

Палестинець у середу ввечері навмисно протаранив на автомобілі групу ізраїльських військовослужбовців, поранивши п'ятьох із них

Наїзд стався в районі міста Віфлеєма, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РИА Новости".

Цей інцидент продовжив низку практично щоденних нападів, жертвами яких за місяць стали дев'ять ізраїльтян, близько 80 отримали поранення.

"Палестинці закидали камінням армійський автомобіль біля Віфлеєма. Солдати вийшли з машини, і в цей момент палестинець навмисно врізався в них. Поранено п'ять осіб", - повідомив офіційний представник Армії оборони Ізраїлю Пітер Лернер.

Водій-палестинець важко поранений вогнем у відповідь, передають місцеві ЗМІ.

Раніше в середу на Західному березі річки Йордан палестинець важко поранив ножем жінку-військовослужбовця, а його було застрелено. Також напередодні в автобусі на в'їзді в Єрусалим озброєний охоронець убив єврея, помилково прийнявши його за терориста.

Крім того, в середу військові поранили та затримали 15-річну палестинку, яка намагалася з ножем проникнути в одне з єврейських поселень Західного берега.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху в четвер зустрічається з держсекретарем США Джоном Керрі для обговорення шляхів врегулювання нинішнього загострення близькосхідного конфлікту.

З арабської сторони з початку ескалації загинуло близько 50 осіб, які були ліквідовані при нападі на ізраїльтян або вбиті в сутичках із силовиками.