"Бетмен проти Супермена" стане найдорожчим фільмом в історії кіно

Бюджет майбутньої стрічки складе щонайменше $410 млн

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Latino Review. 

Картина має вийти на екрани навесні 2016 року.

Поки найдорожчим фільмом, за даними imdb.com, вважається третя частина "Піратів Карибського моря" - "На краю Світу". Ця картина обійшлася в $341 млн.

У фільмі "Бетмен проти Супермена" вперше разом з'являються два супергероя коміксів і кіно. Бен Аффлек зіграє Бетмена, Генрі Кевілл - Супермена. У фільмі також беруть участь Емі Адамс, Джеремі Айронс і Холі Хантер.

Режисером фільму виступить Зак Снайдер, який раніше працював над картинами "Людина зі сталі", "300 спартанців" і "Світанок мерців". Музику до фільму пише Junkie XL, автор саундтреку до четвертої частини "Божевільного Макса".

Супермен і Бетмен - герої коміксів американського видавництва DC Comics. Вони з'явилися майже одночасно: Супермен - в 1938 році, Бетмен - в 1939-му. Вперше історію Бетмена екранізували в 1943 році, Супермена - в 1948-му. Найбільш відомі виконавці ролі Бетмена - Майкл Кітон, Вел Кілмер, Крістіан Бейл і Крістофер Рів.

За словами Бена Аффлека, його Бетмен буде відрізнятися від попередніх втілень: він буде старше, "озлоблений і цинічний". Аффлек назвав свого героя "американським Гамлетом".