У США випустять морозиво зі смаком пива

Найбільший виробник морозива Ben&Jerry і виробник крафтового пива New Belgium Brewing оголосили про створення морозива зі смаком карамельного коричневого еля

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на журнал Fortune.

Упакований в пінти десерт почне продаватися в США з листопада. Частина доходів від продажу продукту піде на допомогу екологічній організації Protect Our Winters, яка бореться з наслідками зміни клімату в горах.

"Морозиво матиме такий смак, ніби ви їсте одночасно брауни і карамель. Ви відчуєте, що з'їдаєте ложку морозива, политого зверху пивом. Я думаю, це буде солодко як кореневе пиво (безалкогольний газований напій). Солоне і солодке - дуже гарне поєднання", - розповів менеджер зі зв'язків New Belgium Brewing Брайн Сімпсон. Він додав, що десерт буде містити лише невелику дозу алкоголю.

Раніше, співзасновник компанії Ben&Jerry Бен Коєн заявив про ідею створення морозива зі смаком марихуани. Повідомляється, що пивний ресторан у Колорадо Dad & Dude's вже продає пиво, до складу якого входять канабіноїди - речовини, що містяться в коноплях.