Лорак переїде до Росії, - продюсер Мозгова

Український продюсер Олена Мозгова вважає, що у Лорак вже немає вибору

Про це розповіла український продюсер Олена Мозгова, передає Еспресо.TV з посиланням на "Гордон".

"Кароліна їздить до Росії, зустрічається з Медведєвим і працює для людей, 86% яких кричать, що Путін - бог і все правильно робить. Якщо для неї це краще, нехай їде туди, і це буде чесно", - сказала Мозгова.

Щодо переїзду співачки до Росії вона зауважила: "У неї вже немає вибору. Точка неповернення пройдена. Якби на концерті в Одесі вона вийшла і щось сказала людям, розрулювала по-розумному ситуацію або скасувала концерт, можна було б ще думати... Але жорстка позиція, охорона... Людей спровокували, ті відповіли. Я не кажу, що тільки вона була винна в цьому конфлікті, винні всі три сторони. Перші - організатори, які знали, як до цього поставляться. Попереджали ж за місяць, коли тільки з'явилися афіші. Всі чудово знали, чим закінчиться цей концерт. І ця реакція її, що всі були п'яні... Можливо, хтось один и був, але навіщо ображати всіх?А потім… саме в той момент, коли на Майдані вбивали Небесну сотню, Кароліна співала на весіллі у депутата Партії регіонів. Мене теж запрошували на це весілля, але я відмовилася: яке може бути весілля в такий час!"

Олена Мозгова також додала, що саме повідомлення Лорак розбурхують скандали, а не її замовчування. "Перше, що потрібно зробити Кароліні, - вигнати свою прес-службу. Кожне звернення до українського народу, яке вона пише, - це кожен раз штанга. Краще мовчи. Лобода розумна, мовчить. А якщо ти публічна людина і висловлюєш свою підтримку Росії разом з її політикою, то ти - мій особистий ворог. Якщо ви підтримуєте тих, хто вбиває наших солдатів, то не можете бути мені друзями. Точно так само не можете бути адекватними громадянами своєї країни. Я знаю, що таке війна, я там була, допомагаю нескінченно нашим хлопцям і впевнена в тому, що кажу", - додала вона.