Новий передвиборний тренд соцмереж: Нехай у Дніпропетровську переможе Філатов

У соцмережах з'явилися численні пости користувачів, присвячені передвиборній боротьбі за пост мера Дніпропетровська, що розгорнулася між колишнім "регіоналом" Олександром Вілкулом і людиною з команди Коломойського Борисом Філатовим. На думку їхніх авторів, у мерських перегонах має перемогти Філатов, оскільки, на відміну від Вілкула, він не піде на співпрацю з Кремлем

Так, колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава на своїй сторінці в Facebook написав наступне: "Особисто я чітко розумію що дуже важливо, щоб вибори в Дніпрі виграла людина, яка не буде працювати на інтереси північного сусіда і не буде озвучувати тези з Кремля. А саме такий персонаж у вигляді Вілкула там фаворит ".


Особисто я вважаю, що краще всього якщо мером Дніпра стане Борис Філатов. Так, він не однозначний та пов'язаний з Коломойським, та не любить ні мене, ні грузинську команду взагалі. Але зате, об'єктивності заради сказати, у нього є принципи, він не піде на співпрацю з Кремлем, і з ним можна говорити про майбутнє країни".
А користувач Денис Барашковський з Миколаєва зазначив, що йому важливо, хто переможе на виборах мера в його місті, "але найбільше мене хвилює, як пройдуть вибори в Дніпрі. Вілкул чи Філатов? Після них буде ясно, що чекає Україну".

Користувач ВКонтакте Макс Кауфман також висловився за перемогу Філатова: "На мій погляд, у Філатова є великий мінус. Він бізнесмен, а на моє переконання, бізнесменам при владі робити нічого. Однак, якщо вибирати між "професійним держслужбовцем" Вілкулом і бізнесменом Філатовим, я за Бориса"!