Працівник російського "Первого канала" побив жінку в Києві

Водій представництва російського "Первого канала" в Києві побив жінку через дорожній конфлікт

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Подія сталася у неділю, 18 жовтня. Автомобіль працівників російського телеканалу "Первый канал" у Печерському районі Києва створив аварійно небезпечну ситуацію на дорозі, що спричинило конфлікт із жінкою, яка керувала іншим автомобілем, повідомило джерело в Міністерстві внутрішніх справ.

"Під час зіткнення водій російської знімальної групи кілька разів ударив потерпілу в обличчя, після чого російські журналісти з місця події втекли. На підставі заяви постраждалої органи МВС за даним фактом зареєстрували кримінальне провадження", - розповів співрозмовник агентства.

Співрозмовник уточнив, що нападники пересувалися на автомобілі "Шевроле Каптіва", зареєстрованому на представництво ВАТ "Первый канал" у Києві.

Тим часом, за версією київського корпункту "Першого каналу", їхній водій, позаштатний співробітник, громадянин України, їхав по головній дорозі. Знімальної групи в машині не було. У цей час один з автомобілістів, виїжджаючи з другорядної дороги, створив аварійну ситуацію.

Після цього, за словами водія, він через відкрите вікно пред'явив претензії автомобілісту, що створив небезпечну дорожню ситуацію.

"У відповідь я почув лайку від жінки, яка, мабуть, перебувала не цілком в адекватному стані", - сказав водій.

Після цього, за його словами, він продовжив рух.