Росіянка та її хлопець витратили 300 тис. доларів на зовнішність Барбі і Кена

Росіянка Анастасія Рескосс і Квентін Дехар із Франції витратили 309 тис. доларів на пластичні операції, щоб виглядати, як ляльки Барбі і Кен

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Вони перенесли понад 15 операцій, більшість з яких були сплачені батьками Анастасії і Квентіна. Росіянка побажала незабаром змінити форму вух і зробити ліпосакцію. 23-річний Квентін збирається ще більше підтягти обличчя і вставити грудні імплантати.

Пара також заявила, що планує змінити свої імена. Батьки вже називають їх Барбі і Кен. За словами 20-річної росіянки, вони з Квентіном хочуть провести залишок життя разом в образі улюблених пластмасових іграшок.

Вперше під ніж хірурга дівчина лягла в 17 років, змінивши форму носа. Потім вона хірургічно збільшила сідниці, вилиці, губи і груди, розмір яких виріс у 13 разів. Квентін вперше вколов собі ботокс і зробив пластику носа в 18 років.

Фото dailymail.co.uk

Анастасія народилася і виросла в Санкт-Петербурзі, пізніше переїхала в Париж для навчання в університеті. У 2013 році на вечірці в Сен-Тропе на яхті вона познайомилася з Квентіном, який поділяв її пристрасть до ляльок. У дитинстві Анастасія і Квентін, улюбленими іграшками яких були ляльки, мріяли бути схожими ними і виглядати "на мільйон доларів".

Барбі - дитяча іграшка, вперше випущена компанією Mattel в 1959 році в США в штаті Вісконсін. Повне ім'я ляльки - Барбара Міллісент Робертс. Кен - чоловічий варіант іграшки, випущений тим же виробником в 1961 році. Є другою лялькою в модельній лінії Барбі і виконує роль її супутника.