Українсько-німецький бізнес-форум за участі Яценюка. Наживо

Еспресо.TV транслює наживо українсько-німецький бізнес-форум у Берліні за участі прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка

Форум такого масштабу пройде вперше в історії українсько-німецьких відносин. Передбачається, що у заході візьмуть участь прем'єр-міністр України та канцлер Німеччини.

З німецької сторони бізнес-форум відвідають: канцлер  Німеччини  Ангела Меркель, державний секретар Федерального Міністерства фінансів, державний секретар Міністерства закордонних справ, Державний секретар Федерального Міністерства економіки та енергетики.

На бізнес-форумі Україну, зокрема, представлятимуть: прем'єр-міністр України А. Яценюк, віце-прем'єр-міністр України Г. Зубко, міністри Н. Яресько, А. Абромавичус, О. Павленко, А. Пивоварський, а також заступник глави Адміністрації президента Д. Шимків,  голова правління НАК "Нафтогаз України" А. Коболєв.

Перший Українсько-німецький бізнес-форум організовано спільно з Німецькою торгово-промисловою палатою, Німецьким комітетом східноєвропейських торговельних відносин, делегацією німецької індустрії в Україні, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Посольством України в Німеччині.