Водій-комуніст маршрутки напав на журналістку "Еспресо"

У Бучі на Київщині водій маршрутки влаштував скандал з журналістом телеканалу "Еспресо" Оленою Степаненко через зауваження, яке вона зробила з приводу музики в салоні

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Сьогодні в Бучі, в центрі міста, на мене напав водій маршрутки №381 за те, що я попросила зробити тихіше якусь комуністичну пісню. Забрав телефон, на який я його зняла, спробував витерти фото, відмовився висадити на моїй зупинці. Погрожував, а коли я звернулася до пасажирів з проханням викликати міліцію - ті заявили, що хочуть їхати далі, і "не зліть водія", - розповіла Степаненко.

За її словами, водій маршрутки в ході перепалки кричав про "хунту, яка повалила Леніна, і російський газ, який ми всі крадемо".

"Врешті-решт викинув з телефоном на перехресті посеред проїжджої частини - і пообіцяв знайти пізніше. Дійсно, це не складно - я живу на кінцевій. Водії цього маршруту, до яких я зверталася з проханням надати телефон їхнього керівника і сказати прізвище водія - відмовилися це зробити ", - зазначила мешканка Бучі.

"Ось ця вата сьогодні "зробила" мій день. Буча, 381 маршрут, 12.30. Якщо хтось щось про нього знає - відгукніться", - підписала фото Олена Степаненко.