У Сєвєродонецьку виборці "Нашого краю" голосують за талончиками

Активісти мережі "Опора" повідомляють, що виборцям у Сєвєродонецьку роздають талончики. Міліція також зафіксувала цей випадок

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на громадську мережу "Опора".

"У місті Сєверодонецьк на кількох виборчих дільницях (№ 162, 168, 170, 180, 181, 200) зафіксовані масові випадки, коли виборці приходять на дільниці з талончиками, голосують та віддають їх невідомим особам, що знаходяться на вулиці біля виборчих дільниць. Кольорова гама талонів схожа з агітацією партії "Наш край", - зазначається у повідомленні організації.

На дільниці 181 виборець із талончиком зізналася, що ці отримала його від невідомих осіб, що назвалися представниками політичної партії "Наш край".

Активісти запідозрили, що це може бути підкупом виборців, тому вже звернулися до міліції.

Представники "Опори" повідомляють, що у прес-службі УМВС України в Луганській області зафіксували зверненя про роздачу виборцям талонів. Це відбувалося на вул.Маяковського у Сєвєродонецьку.

Також надійшло звернення про те, що біля Льодового палацу (пр. Радянський м. Сєвєродонецьк)  проводиться агітація та розповсюджують гроші. Зараз тривають слідчі дії та перевірки по всім повідомленням до міліції.