Вибори у Маріуполі можна провести в період новорічних свят, - КВУ

У Комітеті виборців України заявляють про наявність усіх юридичних підстав провести вибори в Маріуполі Донецької області в період новорічних свят

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Проблеми в Маріуполі - це не технічна проблема і не проблема технічного зриву. Це проблема тотальної недовіри виборців та суб'єктів виборчого процесу до результатів", - сказав генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

У зв'язку з цим він підкреслив, що "оптимальним буде сценарій, коли вибори в Маріуполі відбудуться у відведений законом термін - для цього є всі підстави".

"Територіальна виборча комісія оголошує дату виборів впродовж 10-денного терміну ... І в період новорічних свят ми побачимо нові вибори в Маріуполі", - сказав голова КВУ.

Нагадаємо, сьогодні через скандал із бракованими бюлетенями були скасовані вибори в Маріуполі. Раніше президент України Петро Порошенко наголосив, що місцеві вибори у Маріуполі необхідно провести цього року.Президент також доручив правоохоронцям розслідувати ситуацію зі зривом виборів у Маріуполі.