На НСК "Олімпійський" хочуть створити сектор для темношкірих

Виконавчий директор НСК "Олімпійський" Володимир Спільніченко висловив ідею створити окремий сектор для темношкірих уболівальників футболу

Саме таке вирішення проблеми побиття темношкірих фанів запропонував Спільніченко у програмі "Профутбол", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ua-football.com.

"На минулому матчі з "Порту" темношкірі люди теж з'явилися в районі сектора ультрас. Їх зустріли вболівальники і провели в інші сектори. Керівництво стадіону і служба безпеки підходили до цих темношкірих хлопців і пропонували пересісти навіть у центральні сектори, де більш дорогі квитки. Наші прохання були проігноровані. Постараємося для них, можливо, зробити окремий сектор для того, щоб не було проявів расизму", - розповів Спільніченко.

Як уже повідомлялося, УЄФА розпочав розслідування, щодо побиття темношкірих фанів. "Динамо" загрожує покарання від матчу без глядачів, аж до зняття очок та дискваліфікації з турніру.

Тим часом ультрас "Родичі" заперечують свою причетність до побиттятемношкірих уболівальників футболу під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Челсі".