Бойовики відновили обстріли сил АТО на всіх напрямках

Протягом останньої доби зафіксовано кілька випадків відкриття вогню на передньому краї з боку російсько-терористичних військ (неодноразово - зі стрілецької зброї, один раз - з АГС-17, один раз - із 82-мм мінометів)

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Спроб інфільтрації ДРГ не зафіксовано, проте бойовики продовжують вести спостереження за позиціями сил АТО з нейтральної смуги практично на всіх ділянках лінії розмежування сторін", - написав Тимчук.

Зокрема, зі стрілецької автоматичної зброї (у тому числі зазначалося застосування 3-4 кулеметів), а також з автоматичного гранатомета типу АГС-17 терористи відкривали вогонь в районі Донецького аеропорту з боку Веселого і Спартака.

"Обстрілювалися наші позиції як в районі ділянки Донецької кільцевої дороги (в районі Опитного), так і передові позиції в районі н. п. Піски", - зазначив Тимчук.

Також зафіксована стрільба зі стрілецької зброї й кілька пострілів із 82-мм мінометів в районі Старогнатівки в бік передових позицій українських військ (міни лягли на нейтральній смузі).

Неприцільні обстріли зі стрілецької зброї зафіксовані в районі населених пунктів Новолуганське та Зайцеве. Під час обстрілу спостерігалося переміщення бронетехніки бойовиків (кілька одиниць БТР-80) на передньому краї.

"Поновилися снайперські обстріли позицій сил АТО в районі н. п. Мар'їнка, північно-східніше н. п. Шуми, південніше н. п. Попасна, в районі н. п. Щастя, на ділянці між Широкиним і Заїченко", - додав координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, в районі смт Тельманове на Донеччині помічено відведення бронегрупи російсько-терористичних військ.