Перша ракетка світу завагітніла, - ЗМІ

Лідер світового тенісного рейтингу американка Серена Вільямс планує перервати кар'єру через вагітність

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Tennis Times.

За повідомленням джерела, чотириразова олімпійська чемпіонка перебуває на 12-му тижні вагітності. Біологічним батьком дитини 34-річної американки стане канадський реп-виконавець Дрейк.

У 2015 році Вільямс виграла три з чотирьох турніру "Великого шолома" - Відкритий чемпіонат Австралії і Франції та Вімблдон. На Відкритому чемпіонаті США вона дійшла до півфіналу, після чого на корт не виходила. Всього в цьому сезону 1-й номер рейтингу зазнала лише трьох поразок.

Вільямс є 21-разовою переможницею турнірів "Великого шолома" в одиночному розряді. За цим показником вона посідає друге місце в історії жіночого тенісу, поступаючись німкені Штеффі Граф (22 титули).

Також Вільямс 13 разів перемагала на турнірах "Великого шолома" в парному розряді і двічі в міксті. Всього на її рахунку 69 титулів в одиночному розряді (5-й результат в історії жіночого тенісу) на турнірах Жіночої тенісної асоціації (WТА), 22 - в парному, 27 - в міксті.

Вільямс і Граф є єдиними тенісистками в історії, яким вдалося перемогти на всіх турнірах "Великого шолома" і здобути "золото" Олімпійських ігор.