Біля Горлівки бойовики гатили один в одного з гранатометів і мінометів

Протягом минулої доби підрозділи російсько-терористичних військ у зоні АТО неодноразово відкривали вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів у бік українських позицій

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Крім того, зафіксовано низку бойових сутичок із застосуванням важкого піхотного озброєння між збройними формуваннями на території, підконтрольній бойовикам, в безпосередній близькості до лінії фронту.

"Зокрема, в районі Майорська, а також східніше (між н.п. Гольмівський і Зайцеве) зафіксовано відразу кілька перестрілок між бандформуваннями, в тому числі із застосуванням гранатометів і мінометів", - зазначив Тимчук.

Він також додав, що фіксується неприцільна стрілянина зі стрілецької зброї з боку терористів в районі Старогнатівки і Оріхового, в районі Пісків і Опитного.

Нагадаємо, ввечері 28 жовтня незаконні збройні формування здійснили обстріл позицій українських військ на південь від міста Авдіївка на Донеччині.