Карпа та Kozak System проведуть спільний концерт у Києві

Гурт Ірени Карпи виступить разом зі Кozak System на концерті у київському клубі Sentrum 6 листопада

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Колектив Qarpa відкриє вечір 40-хвилинним сетом, де зіграє треки з нового альбому  Made in China. Після цього виступить гурт Кozak System. Музиканти обіцяють здивувати шанувальників кавером на пісню гурту Nirvana Smells like teen spirit в  новій несподіваній обробці. Її два гурти виконають разом.

Співачка та письменниця Ірена Карпа пояснила, чому вирішила взяти участь у спільному концерті: "В моєму житті Kozak System з’явились тоді, коли з їх життя зникли "Гайдамаки". Мій друг Артим, який працює з Козаками в якості звукорежисера, рекомендував звернути увагу на їх матеріал. Я послухала й зрозуміла: це круто! Їм вдалося зробити музику на кілька голів вище, уникнути шароварщини й досягти справжнього рок-н-ролу. А потім познайомилась із хлопцями особисто – то цікаві, справжні чуваки. Вони гідно представляють Україну на світових аренах. У Kozak System крута енергія живого бенду, адже сама я більше звикла до електронного звучання, тож кожного разу грати з ними – то подія".

Kozak System на концерті обіцяють зіграти не лише пісні з нового альбому. Шоу доповнюватимуть спеціально створений відеоряд та світло. Під час концерту гурт планує презентувати новий кліп, створений на основі гастрольних відео.

Кozak System цієї осені вирушать у всеукраїнський тур "Наш Маніфест", який триватиме протягом 2015-2016 років.