Терористи перекинули у бік Донецька 5 танків і 11 ББМ

Бойовики на Донбасі продовжують вести наземну розвідку (у тому числі із застосуванням диверсійно-розвідувальних груп), здійснюють інженерне обладнання своїх позицій, також на низці напрямків відзначається передислокація формувань терористів

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"В районі Зугресу відзначається переміщення на північно-східний напрямок бронетехніки бойовиків (п'ять танків, 11 одиниць ББМ - в основному БМП-2 і МТ-ЛБ)", - написав він.

Крім того, на південь від Донецька, в районі Оленівки і Гранітного відзначаються переміщення піхотних підрозділів терористів безпосередньо на передовій і на нейтральній смузі, ведення ними спостереження за опорними пунктами і переднім краєм сил АТО.

"Також переміщення оперативних груп бойовиків фіксувалося східніше Попасної, в районі н. п. Катеринівка, Лозове, на Світлодарському виступі й на приморському напрямку в районі н. п. Гнутове і Павлопіль", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, на ділянці в районі Широкиного відзначається подальше вдосконалення бойовиками своїх позицій (зафіксовано використання двох одиниць інженерної техніки).

Нагадаємо, протягом минулої доби підрозділи російсько-терористичних військ у зоні АТО неодноразово відкривали вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів у бік українських позицій.