У БПП обіцяють замінити всіх членів ЦВК вже за місяць

Перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко заявляє, що протягом місяця відбудеться заміна членів Центральної виборчої комісії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Новости Донбаса.

"Я не впевнений, що буде досить складна процедура з формування ЦВК, що це буде вирішено на наступному тижні, але думаю, що за місяць це питання буде реально вирішено", - сказав Кононенко.

Він наголосив , що питання по заміні членів Центрвиборчкому назріло, "проте вирішувати це питання, коли, по суті, розпочався виборчий процес, було неправильно. 

"Зараз виборчий процес завершиться, цей склад Центральної виборчої комісії завершить виборчий процес, і далі ми підемо за процедурою призначення нового складу ЦВК ", - сказав Кононенко.

Він зауважив, що фракція "Блок Петра Порошенка" поки з кандидатурами не визначилася і буде обговорювати це питання в понеділок на засіданні фракції.

Раніше повідомлялося, що голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський стверджує, що жоден із членів ЦВК не тримається за посаду, а діяльність нинішнього складу комісії, незважаючи на закінчення строку повноважень її членів, є легітимною.