Як виглядає українська бібліотека в Москві після погрому

Російський депутат Ради депутатів муніципального округу Якиманка Дмитро Захаров опублікував фотографії після обшуку в Бібліотеці української літератури в Москві

Фотографії депутат виклав у своєму twitter, передає Еспресо.TV.

"Я як депутат який присвячує темі України, хохлів, ДНР і ЛНР багато часу отримав сигнал про наявність бандерівської літератури в бібліотеці. Звернувся в органи правопорядку. З'ясувалося що не тільки я. У підсумку після проведення всіх необхідних правових процедур відбувся сьогоднішній захід, який закінчився вилученням енної кількості бандерівської літератури", - написав російський депутат.

Нагадаємо, що раніше співробітники правоохоронних органів провели обшуки в московській Бібліотеці української літератури. Оперативники вилучили документи, електронні носії і деяку літературу. В органах зацікавилися інформацією про зберігання в бібліотеці примірників газети, яка може носити "русофобський характер" і в якій нібито містяться перекручені історичні факти.

Пізніше  58-річну директорку Бібліотеки української літератури у Москві затримали. та порушили справу про розпалювання національної ненависті.