Через вибухи у Сватовому постраждали 4 військових, - МВС

В результаті пожежі на складах боєприпасів у місті Сватове на Луганщині постраждали четверо військовослужбовців

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай, передає Еспресо.TV.

"Поки що відомо про одну жертву, яка загинула від осколкового поранення. У військовий госпіталь доставлено чотирьох потерпілих військовослужбовців", - написала Погукай.

Вона зауважила, що співробітниками міліції миттєво перекриті в’їзди та виїзди до міста, проводиться централізована евакуація населення.

"Крім того, співробітники міліції проводять подворові та поквартирні обходи для негайного надання допомоги потерпілим та виявлення жертв", - додала Погукай.

Вона зазначила, що за наказом начальника ГУ МВС України у Луганській області Юрія Покиньобороди піднятий по тривозі увесь особовий склад луганської міліції та придані сили.

"За попередньою інформацією, в складах зберігалося близько 3500 тон боєприпасів. Місто здригається від гучних та потужних вибухів руйнівної сили, які не перериваються і на теперішній час", - повідомила глава прес-служби луганської міліції.

Вона наголосила, що найбільших руйнувань зазнав квартал ім. Луначарського. Зафіксовані пожежі в будинках.

Нагадаємо, 29 жовтня о 19:45 у Сватовому в районі колишнього молокозаводу загорілися склади з боєприпасами.

Голова військово-цивільної адміністрації Луганщини Георгій Тука заявив, що причиною пожежі став терористичний акт.