Біля Затоки знайшли тіла ще двох пасажирів "Іволги"

У районі селища Затока Одеської області знайдено тіло ще одного пасажира катера "Іволга", який затонув під час шторму 17 жовтня у Чорному морі

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Володимир Жмак, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні вранці в районі Затоки знайдено ще одне тіло пасажира Іволги. В кишені виявлені документи, що посвідчують особу загиблого", - написав він.

Заступник голови Одеської ОДА зазначив, що, таким чином, число знайдених жертв трагедії сягнуло 18 людей.

"Пошук триває", - додав він.

Крім того, за інформацією Укрінформа, в селищі Затока в районі залізничного мосту, на березі моря, знайшли тіло ще однієї загиблої людини чоловічої статі. Особисті дані чоловіка встановлюються.

Нагадаємо, 22 пасажирам катера, що перекинувся й затонув, вдалося врятуватися зі штормового моря. 17 жовтня та в наступні дні після трагедії було виявлено 17 загиблих пасажирів "Іволги". Підняте з дна моря судно піддане технічній експертизі.

23 жовтня Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання слідчого Одеського обласного УВС про накладення арешту на судно, який триватиме до завершення кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки при експлуатації катера, згідно з ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання капітана, який перебуває під вартою, позбавленням волі на термін від 5 до 10 років.