Ми готуємося та чистимо зброю, - Ярош про затримання Корбана

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош прокоментував затримання лідера партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Геннадія Корбана

Свої думки щодо затримання Корбана Ярош висловив на сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

Він зауважив, що до затримання представників добровольчих батальйонів, "Правого сектора", "Свободи", депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука додалися затримання представників партії "УКРОП".

"Таке враження, що у владі є ті, які дуже хочуть продовження і завершення Революції. Мабуть, це "справжні революціонери" Порошенко і Шокін. Слова "не розгойдуйте державний човен" тепер з упевненістю можна спрямувати до них", - запевнив Ярош.

Він зазначив, що у ситуації із затриманням Корбана згадується давня народна мудрість: "Якщо Бог хоче когось покарати, то відбирає розум".

"Ми ж готуємося та чистимо зброю. Величне свято Архистратига Михаїла наближається. А з допомогою Небесного Воїнства у нас, українців, завжди все виходить", - наголосив лідер ПС.

Нагадаємо, сьогодні проходять обшуки в офісах партії "УКРОП". СБУ затримала та відвезла до суду в Чернігові одного з лідерів партії Геннадія Корбана.