Екс-лікарка "Челсі" подає до суду на Моурінью

Колишня лікарка англійського "Челсі" Єва Карнейро подає позов до суду з трудових суперечок стосовно головного тренера "синіх" Жозе Моурінью

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Telegraph.

Повідомляється, що документи до суду будуть подані на цьому тижні, після чого Моурінью доведеться особисто з'явитися на розгляд справи, якщо сторонам не вдасться домовитися в досудовому порядку.

Раніше адвокати Карнейро подали скаргу щодо "Челсі" у зв'язку зі звільненням. При цьому, відповідно до законодавства, Моурінью також може нести особисту відповідальність за завдану шкоду, якщо будуть доведені факти дискримінації з його боку.

Карнейро залишила "Челсі" після критики з боку Моурінью, який був обурений діями медичного штабу під час матчу першого туру чемпіонату Англії з "Суонсі" (2:2). В одному з епізодів лікарі "Челсі" повели за межі поля Едена Азара, у якого, на думку тренера, не було серйозного пошкодження, залишивши команду удев'ятьох, оскільки раніше вилучення заробив голкіпер лондонців Тібо Куртуа. Після цього Моурінью вилаявся на адресу Карнейро, що було записано мікрофонами поряд з полем.

Нагадаємо португальський тренер через незадовільні результати лондонців перебуває на межі звільнення. Саме проти "Челсі" у Лізі чемпіонів свій наступний матч зіграє київське "Динамо"