На місці катастрофи російського літака в Єгипті виявили паспорти українців

На місці катастрофи літака А321 на Синаї виявлені понад 110 документів загиблих

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РІА Новости".

"Серед документів, знайдених на місці катастрофи, є паспорти громадян України", - сказав директор департаменту пожежно-рятувальних сил МНС Росії Олександр Агафонов.

Агафонов уточнив, що кількість виявлених документів і особистих речей буде зростати.

"Роботи тривають. Рятувальники МНС працюють в улоговині, де виявлений великий фрагмент літака з особистими речами і надувним трапом", — зазначив директор департаменту МНС.

До роботи на місці аварії долучилися французькі фахівці, також працюють представники МАК і авіаційної влади Єгипту.

Раніше  міністр закордонних справ України Павло Клімкін оприлюднив прізвища українців, які перебували на борту російського авіалайнера Airbus A321, який розбився в Єгипті.

Нагадаємо, 31 жовтня літак А321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс з Шарм-ель-Шейху в Санкт-Петербург, розбився за кілька хвилин після зльоту. Він упав на території Синайського півострова, де активно діють бойовики, які асоціюють себе з "Ісламською державою". Загинули всі 224 людини, які були на борту. Серед них четверо - громадяни України.

Експерти вже назвали три основні версії катастрофи російського літака в Єгипті. У самій авіакомпанії вважають, що літак розбився через зовнішній вплив, натякаючи саме на теракт.

Дивіться також: Фотофакт: Українці несуть квіти до російського посольства у Києві