Путін таки висловився про катастрофу російського літака в Єгипті

Президент Росії Володимир Путін назвав "величезною трагедією" катастрофу літака Airbus A321 в Єгипті, під час якої загинули 224 людини

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

Варто зазначити, що Путін висловив співчуття не під час зверення до громадян Росії, а під час зустрічі з міністром транспорту Максимом Соколовим.

"Хочу ще раз висловити співчуття близьким, рідним загиблих. Це величезна трагедія. Ми і серцем, і душею разом з вами. У такі трагедії, в такий годинник, безумовно, дуже важливо відчувати плече близьких людей, співпереживання всієї країни з приводу цієї жахливої ​​катастрофи », - сказав Путін на зустрічі з міністром транспорту Максимом Соколовим, який очолив комісію уряду з розслідування авіакатастрофи.

Володимир Путін окремо подякував мешканців Петербурга, де проживала велика частина жертв авіакатастрофи, за співчуття і співпереживання сім'ям загиблих.

Президент закликав міністра транспорту "якнайшвидше" вирішити соціальні питання. "Максимальну увагу потрібно приділити сім'ям загиблих", - зазначив він.

Володимир Путін вперше з 31 жовтня, коли сталася авіакатастрофи, публічно висловився про трагедію. У день катастрофи лайнера на сайті президента з'явилося повідомлення про те, що Путін, "висловлюючи скорботу за загиблими і співчуваючи їх рідним і близьким", постановив оголосити 1 листопада днем жалоби. Пізніше Путін отримував співчуття від лідерів інших держав, однак особисто про трагедію не говорив.