Трампа обійшов інший кандидат у президенти США від республіканців

Кандидат у президенти США від Республіканської партії і нейрохірург Бен Карсон обійшов іншого кандидата-республіканця, мільярдера Дональда Трампа

Відповідні результати стали відомими за результатами опитування, проведеного спільно NBC News і Wall Street Journal, повідомляє Business Insider.

За їхніми даними, за Карсона свої голоси віддали 29% респондентів, а за Трампа - 23%. Про вихід в лідери Карсон написав у своєму Фейсбуці. У повідомленні наголошується, що це вищий відсоток підтримки серед усіх кандидатів від Республіканської партії з моменту початку нинішньої президентської гонки.

Соціолог Фред Янг, який проводив опитування, підкреслив, що у Карсона "велика підтримка, але нам ще невідома глибина і прихильність цієї підтримки".

На третьому місці - сенатор Марко Рубіо з 11%, на четвертому - сенатор Тед Круз, у якого на один відсоток менше. Замикає п'ятірку колишній губернатор Флориди Джеб Буш - за нього проголосували 8%.

Мільярдер Дональд Трамп довгий час лідирував серед кандидатів у президенти США від Республіканської партії.

Зазначимо, Карсон – республіканець, нейрохірург та афроамериканець. Ще у червні Трамп мав підримку в 19%,  а Карсон – 10%.