ГПУ придумала, як засудити сепаратиста Царьова

Генеральна прокуратура України розпочала процедуру заочного засудження у кримінальному провадженні стосовно Олега Царьова

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГПУ.

Кримінальна справа проти Царьова розслідується Головним слідчим управлінням Служби безпеки України. Екс-нардеп підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України і дій, спрямованих на публічні заклики до насильницької зміни, повалення конституційного ладу з використанням засобів масової інформації, вчинені особою, яка є представником влади, що призвело до тяжких наслідків.

"Шевченківський районний суд 30.10.2015 своєю ухвалою задовольнив відповідне клопотання органу досудового розслідування, погоджене з прокурором, та надав дозвіл на спеціальне досудове розслідування", - йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ. 

Нагадаємо, колишній депутат Партії регіонів Олег Царьов розшукується в Україні за сепаратизм. Минулог літа він перебуває у розшуку. Спочатку Царьов утік до Донецька, потім до Москви, а недавно дав знати про себе із Криму.