Нардепи показали, як прокурор SMSками диктує рішення по Корбану

Журналісти на засіданні Печерського суду в справі Корбана зафіксували, що прокурор під час засідання надсилав SMS нібито із наказом вручити Геннадію Корбану підозру

Про цей факт спершу заявила адвокат Корбана, згодом присутні на засіданні нардепи опублікували фото смс в соцмережах, передає Еспресо.TV.

"Щойно прокурор відіслав смс з вимогою негайно вручити повідомлення про підозру Корбану. Це зафіксували журналісти. Питання важливе, бо Корбана вже понад 100 годин тримають без рішенням суду і навіть без оголошення підозри", - написав Ігор Kуценко в Facebook.

Про це також повідомив Борис Філатов.

 

Смотрите? Это же ад:((Милиция в прямом эфире уничтожает доказательства и освобождает преступника.

Posted by Borys Filatov on 4 листопада 2015 р.
 

Нагадаємо, після оголошення рішення судді Світлани Бабенко щодо того, коли потрібно доставити в суд Геннадія Корбана, народні депутати почали кричати "Ганьба" і блокувати суддю. У залі сталася бійка, нардепи викликали міліцію.

Розгляд скарги адвокатів Геннадія Корбана про незаконність його затримання у Печерському райсуді відбувалося за його відсутності. Адвокати вимагали доставити Корбана у суд, але суддя зобов'язала доставити Геннадія Корбана на завтра на 15:00.