Саботаж сучасності: модель з півмільйоном фоловерів пішла з Instagram

18-річна модель з Австралії Ессена О'Ніл оголосила про відхід із соціальних мереж після того, як усвідомила їхню фальш

Зміст

Дівчина, на яку було підписано понад півмільйона користувачів в Instagram (зараз майже 800 тис.), видалила більшість фотографій зі свого аккаунта і змінила його назву на "Соціальні мережі - це не реальне життя", передає Еспресо.TV.

Вона також відмовилася від акаунтів в YouTube, Tumblr і Snapchat. Ті знімки, які залишилися в Instagram, О'Ніл відредагувала, додавши нові описи, в яких розкриває справжній стан речей.

"Це не справжнє життя. Зробила понад 100 фотографій в одній позі, намагаючись змусити живіт виглядати добре. Навряд чи щось їла в той день. Кричала на молодшу сестру, щоб вона продовжувала знімати до тих пір, поки мені що-небудь не сподобається".

"Тут у мене був прищ, захований за купою макіяжу. Я посміхалася, бо думала, що виглядаю добре. Щастя, засноване на естетиці, задушить ваші можливості".

"Мені заплатили 400 доларів, щоб я виклала це плаття. Це коли у мене було, напевно, 150 000 фоловерів. З півмільйоном передплатників я знаю багато онлайн-брендів з великими бюджетами, які платять до двох тисяч доларів за пост. Немає нічого поганого в тому, щоб приймати пропозиції брендів. Я просто вважаю, що ви повинні знати".

"Це не реальне життя. Мені заплатили за рекламу джинс і топа".

"Єдиним, що змусило мене відчувати себе добре в той день, було це фото. Як сумно. Мати підтягнуте тіло - не все, на що здатні люди".

"Мені заплатили за це фото. Якщо ви виявите себе такою, що дивиться на "дівчаток з інстаграма" і мріє про таке життя... Зрозумійте, що ви бачите тільки те, що вони хочуть. Якщо вони відзначають компанію - в 99% випадків їм за це заплатили. Немає нічого поганого в підтримці брендів, але це фото не має жодної мети. Ні в натягнутій посмішці, одязі і в заробітку за милу зовнішність. Ми покоління, якому говорили споживати і споживати, не думаючи, звідки це все береться і куди дівається".

На YouTube модель опублікувала "останнє відео", 17-хвилинний ролик, в якому вона розповідає про те, що соціальні мережі - це фальш і зло. В описі до відео О'Ніл зізналася, що цінувала цифри в інстаграмі, а не реальних людей.

"Ми не фолловери, ми істоти любові і ми всі різні. Я ніколи не відчувала себе такою вільною ", - написала вона, пообіцявши викласти більше матеріалів про те, що творилося за межами" ідеальних "фотографій.

Тепер О'Ніл публікує пости і відео, завантажені на Vimeo, на своєму сайті. У першому з таких постів вона закликала читачів послідувати її прикладу - і піти з соціальних мереж хоча б на тиждень, видаливши всі зайві програми та використовуючи телефон тільки для смс-листування з друзями.

На момент написання замітки останній пост О'Ніл присвячений тому, як її історія розлетілася інтернетом: модель рада, що на проблему звернули пильну увагу.