https://static.espreso.tv/uploads/article/227525/imagesim578x383-mvs.gov.ua_02.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції виявили протитанкові міни та запали до них" }

Міліція знайшла у Сватовому 171 протитанкову міну та 164 запали

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції виявили протитанкові міни та запали до них

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Луганській області.

"У одному із приміщень покинутої будівлі на вул. Весела м. Сватове співробітники міліції виявили 171 протитанкову міну "ТМ-62м" та 164 запали до них. Боєприпаси вилучені спеціалістами ДСНС для подальшого знешкодження", - йдеться у повідомленні.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікований за ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Міліція намагається встановити власників вилученого.

Нагадаємо, нещодавно на території Луганської області Служба безпеки України виявила у схронах, а також у приватному будинку гранатомети, гранати, міни, детонатори і набої.

Фото: mvs.gov.ua