"Безвізові законопроекти" розглянуть у вівторок, - Гройсман

Спікер парламенту Володимир Гройсман повідомив, коли Верховна Рада продовжить розгляд законопроектів, необхідних для виконання Україною Плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС

Про це він написав у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні я закрив вечірнє засідання, тому що існувала висока вірогідність, що важливі для країни законопроекти можуть не набрати належної кількості голосів. Ми не маємо права провалити безвізовий режим, так само не маємо права провалити питання мораторію на землю та ренти на газ. Закликаю всіх депутатів продовжити роботу над пошуком консенсусу заради європейського майбутнього України. Всі ці закони ми розглянемо найближчий вівторок. Я впевнений у результативному голосуванні", - написав Гройсман.

Сьогодні, 5 листопада, Верховна Рада, зокрема, не змогла ухвалити законопроект про створення Національного агенства з повернення активів та відправила його на повторне друге читання до вівторка, 10 листопада. Також не було голосів за законопроект №2540а про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо окремих питань накладення арешту на майно з метою усунення корупційних ризиків при його застосуванні.